Arkitekturë, Dizajn Interieri, Konstruktim

VB STUDIO është byro projektuese me lokacion në Prishtinë. Shërbimet e saj janë të përqendruara në sferën e arkitekturës, enterierit, eksterierit, urbanizmit dhe projekteve te ndryshme inxhinierike.

Parimi Ynë

VB STUDIO është byro projektuese me lokacion në Prishtinë. Shërbimet e saj janë të përqendruara në sferën e arkitekturës, enterierit, eksterierit, urbanizmit dhe projekteve te ndryshme inxhinierike. Projektet bëhen në frymën e standardeve bashkëkohore arkitekturale, gjithnjë në ruajtje të estetikës dhe përmbushjes së pritshmërive të klientëve. Me realizimin e një mori projektesh të suksesshme, VB STUDIO është dëshmuar për profesionalizëm dhe efikasitet në punë duke u bërë ndër prijatarët e inovacionit arkitektural në Kosovë.

Çfarë kemi bërë

Më shumë se 100 projekte të suksesshme që i kemi punuar. Kliko tek “më shumë”, për ti parë më mirë disa projekte tona të cilat i kemi më përzemër!

Klientët tanë

Five Star

Famis Co

Kujtesa

Ky është themeluesi

Valon Bytyqi

themeluesi

Dhe ekipi

Dhe ekipi

Rri i kyçur